9 jul 2009, 9:43

Вярност 

  Poesía » Filosófica
430 0 4

Надежда за слънчев ден съзирам.

Тя с капки роса ме застила,

в пролука сред облачен прах,

препуска ли, препуска със бяг!

 

С надежда денят слънчев осъмва.

Тя цветята с дъха си разцъфва,

целува ги неусетно с копнеж,

и ги разлиства с вяра на поет!

 

Надежда в слънчева пролука идва.

Танцува в красива одежда,

с катарзис не един и два,

в часа на бяла светлина...

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??