9.07.2009 г., 9:43 ч.

Вярност 

  Поезия » Философска
428 0 4

Надежда за слънчев ден съзирам.

Тя с капки роса ме застила,

в пролука сред облачен прах,

препуска ли, препуска със бяг!

 

С надежда денят слънчев осъмва.

Тя цветята с дъха си разцъфва,

целува ги неусетно с копнеж,

и ги разлиства с вяра на поет!

 

Надежда в слънчева пролука идва.

Танцува в красива одежда,

с катарзис не един и два,

в часа на бяла светлина...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??