16 mar 2019, 8:41

Вятър ечи 

  Poesía » Civil
321 0 2

Вятър ечи, дъжд вали...

ала суха е земята ни уви!

Трън търкаля се навънка

доносник крие се зад трънка.

Всеки носи и предава в коромпирана

държава... всеки чехъла държи

тропа с крак и ти ръмжи.

Звяр е станал днес народа

щом предава... свойта рода.

Спи си горният, отгоре...

ректората му не спи!

Брани го от зли магии,

от народа си дори.

А народът ни умира...

Кой му пука и защо?

Пролет идва, но уви,

много зло навред цъфти.

Взеха се Безбожниците за Светии...

нарушиха мир и хляб и от циганите наши

сътвориха ректорат.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??