28 abr 2009, 18:34

Вълшебен дух 

  Poesía » De humor
695 0 7

Вълшебен дух

Намерих бутилка - отворих - дух хвърчи
и вика: Ще ти изпълня три желания!!!
- Бутилката с водка напълни,
заявих, без грам колебания.

Той рече: Добре, Столичная или Смирновка
и желания имаш още две!!
Замислих се: А бе дай и една голяма водка
и една краставичка за мезе.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??