Apr 28, 2009, 6:34 PM

Вълшебен дух 

  Poetry » Humour
735 0 7

Вълшебен дух

Намерих бутилка - отворих - дух хвърчи
и вика: Ще ти изпълня три желания!!!
- Бутилката с водка напълни,
заявих, без грам колебания.

Той рече: Добре, Столичная или Смирновка
и желания имаш още две!!
Замислих се: А бе дай и една голяма водка
и една краставичка за мезе.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??