7 jul 2008, 6:25

Вълшебно докосване 

  Poesía » Filosófica
531 0 7

Среднощната тъма... доброто ще наднича,

а утре радост може мило да трепти,

че всеки светъл лъч ще ни облича

и сбъдва с вяра слънчеви мечти...

Ще видиш във всеки зрънчице добричко,

кълни душата, стремяща към добро.

И "Лека нощ!" - нежно, тихичко желае

вълшебното мече, среднощното перо...

 




Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??