Jul 7, 2008, 6:25 AM

Вълшебно докосване 

  Poetry » Phylosophy
561 0 7

Среднощната тъма... доброто ще наднича,

а утре радост може мило да трепти,

че всеки светъл лъч ще ни облича

и сбъдва с вяра слънчеви мечти...

Ще видиш във всеки зрънчице добричко,

кълни душата, стремяща към добро.

И "Лека нощ!" - нежно, тихичко желае

вълшебното мече, среднощното перо...

 




Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??