7.07.2008 г., 6:25 ч.

Вълшебно докосване 

  Поезия » Философска
524 0 7

Среднощната тъма... доброто ще наднича,

а утре радост може мило да трепти,

че всеки светъл лъч ще ни облича

и сбъдва с вяра слънчеви мечти...

Ще видиш във всеки зрънчице добричко,

кълни душата, стремяща към добро.

И "Лека нощ!" - нежно, тихичко желае

вълшебното мече, среднощното перо...

 




Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??