7 июл. 2008 г., 06:25

Вълшебно докосване 

  Поэзия » Философская
526 0 7

Среднощната тъма... доброто ще наднича,

а утре радост може мило да трепти,

че всеки светъл лъч ще ни облича

и сбъдва с вяра слънчеви мечти...

Ще видиш във всеки зрънчице добричко,

кълни душата, стремяща към добро.

И "Лека нощ!" - нежно, тихичко желае

вълшебното мече, среднощното перо...

 




Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??