Бях още малка и с Хари Потър
все още не се познавах,
но за пръчица вълшебна
и аз тайничко си мечтаех.
От приказките вълшебни узнах,
че тези средства за чудеса,
странно е, но съществуват!
Не, не аз не си въобразявах!
От тях вълнувам се и сега!
За мен винаги е било така:
- стихове реди ли, рисува
или песен сътворява ...
Човекът е вълшебник!
Дарба притежава голяма!
С пръчица вълшебна или не,
под пръстите на пианиста,
излива се в пространството
мелодия завладяваща.
С лекота, тя, извира и прави ме
доволна и щастлива!
Теменужка Петкова Вачева
© Теменужка Вачева Todos los derechos reservados