13 dic 2019, 22:46

Въпрос 

  Poesía
481 0 3

Покорен не мога да бъда...

не обичам фалшиви неща,

човешкото просто не искам,

не ми дава покой във ноща.

 

Обичам в живота нещата

по-прости, но пълни с любов,

приятели малко да имам,

но да разчитам на тях.

 

Ако живота горчив 

подсладиш го със захар

или просто решиш да излъжеш приятел,

значи фалшив си, на себе си враг си.

 

Не обгръщай живота със слава,

недей, стъклени къщи ти не гради,

помисли за това ли, мечтал си,

затова ли сълзите си крил.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е мила!Благодаря от сърце, Марианка!!!
  • Благодаря,Приятелю!
  • Човек трябва да бъде реалист и заобиколен с верни приятели.
    Поздрав от мен!
Propuestas
: ??:??