13 дек. 2019 г., 22:46

Въпрос 

  Поэзия
482 0 3

Покорен не мога да бъда...

не обичам фалшиви неща,

човешкото просто не искам,

не ми дава покой във ноща.

 

Обичам в живота нещата

по-прости, но пълни с любов,

приятели малко да имам,

но да разчитам на тях.

 

Ако живота горчив 

подсладиш го със захар

или просто решиш да излъжеш приятел,

значи фалшив си, на себе си враг си.

 

Не обгръщай живота със слава,

недей, стъклени къщи ти не гради,

помисли за това ли, мечтал си,

затова ли сълзите си крил.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е мила!Благодаря от сърце, Марианка!!!
  • Благодаря,Приятелю!
  • Човек трябва да бъде реалист и заобиколен с верни приятели.
    Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??