18 mar 2007, 11:40

Въпроси 

  Poesía
591 0 4

Колко мъка трябва да позная,

колко болка да премина,

за да мога най-накрая

да кажа вече: ”Стига”.

 

Празна ми е душата,

празно ми е сърцето,

нищо не изпитва горката,

няма усмивка на лицето.

 

Буря в мен бушува

и не мога да я спра,

гласът ми никой не чува,

страдам в мойта самота.

 

Вечно ли така ще бъде,

сам ли ще си остана,

няма ли как да се сбъдне

мечтата ми голяма?

 

Дали моят зов ще стигне

до някое самотно сърце,

за да може някой ден

да се усмихне моето лице?

© Борислав Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса!Докосна ме...Поздрав!/6/
  • Хубаво!
  • Много хубав стих!
  • "Дали моят зов ще стигне
    до някое самотно сърце,
    за да може някой ден
    да се усмихне моето лице?"

    Ще стигне бъди сигурен! Красив и тъжен стих...
Propuestas
: ??:??