Въпроси без отговор
Когато няма във какво да вярваш,
когато вече нямаш сили да се бориш
и на всеки бързей се оставяш.
И нямаш бог, на който да се молиш.
Когато няма на кого да се осланяш
в трудната пътека все нагоре,
кошмарите не можеш да забравиш,
когато вече в чувства си затворен
сред празните стени на самотата
и дъжд когато завали в очите,
аз искам да попитам съвестта ти:
умира ли се щом умрат мечтите?
© Лакрима Todos los derechos reservados