23 jun 2016, 13:22

Въпроси за бъдещето 

  Poesía » Otra
227 1 2

Не искам да се връщам

в изминалото време.

Защо да го прегръщам

с отминалото бреме?

Че минало в забрава,

то вече не ме топли.

Във днешната дъбрава

мен друг въпрос ме чопли.

Какъв живот от утре

съдбата ще сервира?

И кой със свойто кУтре

по път ще ме нервира?

Ще мога ли навреме

реколта да събирам

или със тежко бреме

по малко ще умирам?

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Споделям казаното от Ласка! Поздравявам те, Никола!
  • Каквото, такова - имаме уроци за учене.
    Нека с усмивка да ги срещаме.
    Поздрав за стиха!
Propuestas
: ??:??