23.06.2016 г., 13:22 ч.

Въпроси за бъдещето 

  Поезия » Друга
226 1 2

Не искам да се връщам

в изминалото време.

Защо да го прегръщам

с отминалото бреме?

Че минало в забрава,

то вече не ме топли.

Във днешната дъбрава

мен друг въпрос ме чопли.

Какъв живот от утре

съдбата ще сервира?

И кой със свойто кУтре

по път ще ме нервира?

Ще мога ли навреме

реколта да събирам

или със тежко бреме

по малко ще умирам?

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделям казаното от Ласка! Поздравявам те, Никола!
  • Каквото, такова - имаме уроци за учене.
    Нека с усмивка да ги срещаме.
    Поздрав за стиха!
Предложения
: ??:??