11 ene 2007, 20:55

Във вечерите, може би с луната... 

  Poesía
505 0 4

Във вечерите, може би с луната

ме чакаше да дойда всяка нощ

и спомените, композирани в соната,

да възродим със страшна мощ...

 

 

 

Във утрините пусти, може би с росата

очакваше да ме прегърнеш ти...

И нашата любов сама, но свята

душите ни в една да възкреси!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??