3 jul 2014, 22:16

xxx 

  Poesía » De amor
415 0 3

Аз не те познавах. Ала тe измислих.

И те дорисувах. И целунах листа.

 

Ти не ме  обикна. Само ме хареса.

Тъжен е финалът в нашата пиеса.

 

Аз към тебе тичах. И ръце разперих.

Литнах даже с птиците. Но не те намерих.

 

Ти изчезна мигом. Светло разтопи се.

Тази наша среща имаше ли смисъл?

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??