3 июл. 2014 г., 22:16

xxx 

  Поэзия » Любовная
413 0 3

Аз не те познавах. Ала тe измислих.

И те дорисувах. И целунах листа.

 

Ти не ме  обикна. Само ме хареса.

Тъжен е финалът в нашата пиеса.

 

Аз към тебе тичах. И ръце разперих.

Литнах даже с птиците. Но не те намерих.

 

Ти изчезна мигом. Светло разтопи се.

Тази наша среща имаше ли смисъл?

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??