Jul 3, 2014, 10:16 PM

xxx 

  Poetry » Love
412 0 3

Аз не те познавах. Ала тe измислих.

И те дорисувах. И целунах листа.

 

Ти не ме  обикна. Само ме хареса.

Тъжен е финалът в нашата пиеса.

 

Аз към тебе тичах. И ръце разперих.

Литнах даже с птиците. Но не те намерих.

 

Ти изчезна мигом. Светло разтопи се.

Тази наша среща имаше ли смисъл?

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??