Аз не те познавах. Ала тe измислих.
И те дорисувах. И целунах листа.
Ти не ме обикна. Само ме хареса.
Тъжен е финалът в нашата пиеса.
Аз към тебе тичах. И ръце разперих.
Литнах даже с птиците. Но не те намерих.
Ти изчезна мигом. Светло разтопи се.
Тази наша среща имаше ли смисъл?
© Нина Чилиянска Всички права запазени
Хареса ми, поздрав!