27 nov 2016, 16:13

xxx48 

  Poesía » De amor
478 2 5

                                  На Емо

 

Девет месеца откакто ....

 

Ти си вече Оттатък.

Аз все още съм Тук.

Самота без остатък

с полуделия звук

на страстта невъзможна:

аз съм Тук, ти си Там.

Споделена безбожност

сред руини от храм.

Спомени-лешояди

ръфат плът ден след ден.

Празнота безпощадна

се оттича във мен.

И, крепи ме едничка,

тайна мисъл все пак :

че напук като птичка

през вселенския мрак,

край звезди ненаситни,

из небе като креп

мойта обич ще литне

и ще стигне до теб.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??