11 sept 2011, 17:52

Ярост 

  Poesía » Versos blancos
743 0 0

Тъмни порои. Червени очи.

Огън в мене. Всичко гори.

Ставам стихия.

Вятър и бяс.

Всичко мога да срутя - щом съм обзета от страст.

После пак съм безсилна.

И потичат сълзи.

Да измият не могат всички рани в душата ми...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??