Тъмни порои. Червени очи.
Огън в мене. Всичко гори.
Ставам стихия.
Вятър и бяс.
Всичко мога да срутя - щом съм обзета от страст.
После пак съм безсилна.
И потичат сълзи.
Да измият не могат всички рани в душата ми...
© Сиана Петкова Всички права запазени