Sep 11, 2011, 5:52 PM

Ярост 

  Poetry » White poetry
633 0 0

Тъмни порои. Червени очи.

Огън в мене. Всичко гори.

Ставам стихия.

Вятър и бяс.

Всичко мога да срутя - щом съм обзета от страст.

После пак съм безсилна.

И потичат сълзи.

Да измият не могат всички рани в душата ми...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??