11 сент. 2011 г., 17:52

Ярост 

  Поэзия » Белые стихи
703 0 0

Тъмни порои. Червени очи.

Огън в мене. Всичко гори.

Ставам стихия.

Вятър и бяс.

Всичко мога да срутя - щом съм обзета от страст.

После пак съм безсилна.

И потичат сълзи.

Да измият не могат всички рани в душата ми...

© Сиана Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??