11 dic 2017, 15:18

Ъгъл 

  Poesía
1073 4 17

дали опроверганият ни сън

е повод за странично очертание

или са бледи гарите отвън

или богати с отчаяние

дали най близкият ни мост

гори в забравено очакване

дали осъмваме с въпрос

на който няма да повярваме

дали е светъл този стръмен път

където нямо се раняваме

не съм ти скъпа

и не си ми скъп

в последното ни тихо

приземяване

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??