11.12.2017 г., 15:18 ч.

Ъгъл 

  Поезия
1072 4 17

дали опроверганият ни сън

е повод за странично очертание

или са бледи гарите отвън

или богати с отчаяние

дали най близкият ни мост

гори в забравено очакване

дали осъмваме с въпрос

на който няма да повярваме

дали е светъл този стръмен път

където нямо се раняваме

не съм ти скъпа

и не си ми скъп

в последното ни тихо

приземяване

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??