13 jul 2007, 10:45

За детството 

  Poesía
4063 0 19



                                Късчета детство
                                се търкалят в душата.
                                От моето ли са,
                                или от това на децата?

                                С майка и татко
                                вървим за ръката.
                                Това аз ли съм,
                                или пак са децата?

                                Уж всичко е същото:
                                и градината,  къщата,
                                а на люлката, вместо мене,
                                люлее се внучката.

                                Тези мисли за детството
                                объркаха времето.
                                Нарязаха спомена
                                на мънички късчета
                                и ги търкулнаха 
                                отново в душата ми.

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??