4 ene 2009, 15:05

За истината 

  Poesía
672 0 3
 

Истино...

 

... Ако очите ми те виждаха,

щях да бъда най-злочест

да те гледам жална в сълзи

днес.

 

Ако очите ми не виждаха,

щях да бъда най-честит -

сълзите ти да ми се сторят щяха

маргарит...

 

 

© Мариян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??