Jan 4, 2009, 3:05 PM

За истината 

  Poetry
669 0 3
 

Истино...

 

... Ако очите ми те виждаха,

щях да бъда най-злочест

да те гледам жална в сълзи

днес.

 

Ако очите ми не виждаха,

щях да бъда най-честит -

сълзите ти да ми се сторят щяха

маргарит...

 

 

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??