4.01.2009 г., 15:05 ч.

За истината 

  Поезия
671 0 3
 

Истино...

 

... Ако очите ми те виждаха,

щях да бъда най-злочест

да те гледам жална в сълзи

днес.

 

Ако очите ми не виждаха,

щях да бъда най-честит -

сълзите ти да ми се сторят щяха

маргарит...

 

 

© Мариян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??