24 mar 2009, 15:25

За любовта 

  Poesía
1401 0 34

                За любовта

 

Рисувам залези. По спомен.

В приспивната усмивка на нощта,

изгарящи слънца във мен се молят,

в очакване да видят любовта.

 

Посрещам погледи. В мълчание.

Лишени от сълзите си сега,

последните минути са желания,

преди да се отпуснат във съня.

 

Събирам лято. От дихание

на светла утрин в тишина.

Светът сега е пожелания,

в които се разлива топлина.

 

Усещам любовта. Във песен.

Във шепота на хиляди крила.

Във вятъра. Във лъч небесен...

Във залеза, преди нощта.

 

                        23.03.09

 

    http://vbox7.com/play:b4c15d88     

 

 

© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??