9 may 2007, 9:39

За последно днес 

  Poesía
780 0 10
Цвете съм, стрък ухание,
поемай ароматите от мен.
Оазис твой съм. Дихание
поеми последно този ден.

Бистра вода съм и магия,
утоли жаждата си с мен.
Пий ме, от теб аз ще отпия
последна глътка в този ден.

Вдишвай ме, като спасение.
Живот за теб съм, ти - за мен.
Задъхване. Взаимно упование
поемаме последно в този ден.

Безумно в тази нощ люби ме,
милвай, загубвай се във мен.
Безтегловно. Цяла приеми ме.
За последно заедно в този ден.

Отива си мигът, спри стрелките.
Нека влеем се, единност, цяло.
За последно днес пият се очите.
А утре... утре всичко отначало.

14.03.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??