21 ago 2008, 10:18

За първи път... 

  Poesía
676 0 14

За първи път...

 

Дъжд...

от спомени

на тежки капки

се отрони по чаршафите...

Въздишка тиха

като пясък се рапръсна

във нощта ми...

До теб достигна

само моето дихание

със морски мирис

на сълза солена...

А от плътта ми

луната жадно грабеше

любов...

Без обещания.

И две звезди пияни

объркано се взираха

в очите ми.

Щурците свиреха

до лудост

песента ни...

А ти ме гледаше.

За първи път смирена...

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??