22 nov 2007, 10:57

За щастието 

  Poesía » Filosófica
539 0 13
Непроменливо и трайно, не бе сътворено.
С ненаситност и мъдрост, не бе му простено.
Все пак е родено с предчувствие и жажда,
пленено и подхранено с усет да услажда.
Безнадеждно понякога побеждава, без щурм.
Възторжено някой твърди, че е без ум.
Виртуозно в сюблимен момент се вихри,
а от влюбеност, в живота ми зацикли!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??