Nov 22, 2007, 10:57 AM

За щастието 

  Poetry » Phylosophy
520 0 13
Непроменливо и трайно, не бе сътворено.
С ненаситност и мъдрост, не бе му простено.
Все пак е родено с предчувствие и жажда,
пленено и подхранено с усет да услажда.
Безнадеждно понякога побеждава, без щурм.
Възторжено някой твърди, че е без ум.
Виртуозно в сюблимен момент се вихри,
а от влюбеност, в живота ми зацикли!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??