27 ene 2017, 12:25

За старото приятелство 

  Poesía » Otra
2229 9 18

 

В онези дни с теб бяхме неразделни

в игрите, в лудориите дори.

Пораснахме. Останахме си верни

един на друг, приятели добри.

 

Разпръсна ни животът в две посоки,

но пък връзката… невидима стои.

Делят ни днес и планини високи,

но другарството съдбата съхрани.

 

И винаги до мен си в трудните моменти.

Опора си ми – тиха, но забележима.

Кураж ми даваш и не търсиш дивиденти.

Приятелю, благодаря ти, че те има!

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Кюлче Приятелство »

4 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??