3 jun 2008, 9:46

за теб 

  Poesía » De amor
970 0 1
От любов по теб
цялата изгарям.
От болка страшна
сърцето ще се пръсне.
Защо осъждаш ме на самота?
Защо караш ме да страдам?
Върни се при мен.
Нека бъдем двама,
както преди,
без роли,
     без измама,
         просто аз и ти.

© Вероника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??