3 июн. 2008 г., 09:46

за теб 

  Поэзия » Любовная
969 0 1
От любов по теб
цялата изгарям.
От болка страшна
сърцето ще се пръсне.
Защо осъждаш ме на самота?
Защо караш ме да страдам?
Върни се при мен.
Нека бъдем двама,
както преди,
без роли,
     без измама,
         просто аз и ти.

© Вероника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??