Jun 3, 2008, 9:46 AM

за теб 

  Poetry » Love
1032 0 1
От любов по теб
цялата изгарям.
От болка страшна
сърцето ще се пръсне.
Защо осъждаш ме на самота?
Защо караш ме да страдам?
Върни се при мен.
Нека бъдем двама,
както преди,
без роли,
     без измама,
         просто аз и ти.

© Вероника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??