3.06.2008 г., 9:46 ч.

за теб 

  Поезия » Любовна
946 0 1
От любов по теб
цялата изгарям.
От болка страшна
сърцето ще се пръсне.
Защо осъждаш ме на самота?
Защо караш ме да страдам?
Върни се при мен.
Нека бъдем двама,
както преди,
без роли,
     без измама,
         просто аз и ти.

© Вероника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??