11 sept 2006, 0:27

За теб... 

  Poesía
1004 0 3
Ти си човекът, завладял сърцето ми...
Ти си човекът, пресушил сълзите ми...
С теб намира покой душата ми...
Всеки ден за тебе мисля и копнея...
Мечтая за нас...
Мечтая за теб...
Мечтая да си до мен…
... да те имам завинаги...

© Ирена Кузева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??