Sep 11, 2006, 12:27 AM

За теб... 

  Poetry
1009 0 3
Ти си човекът, завладял сърцето ми...
Ти си човекът, пресушил сълзите ми...
С теб намира покой душата ми...
Всеки ден за тебе мисля и копнея...
Мечтая за нас...
Мечтая за теб...
Мечтая да си до мен…
... да те имам завинаги...

© Ирена Кузева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??