11 сент. 2006 г., 00:27

За теб... 

  Поэзия
1010 0 3
Ти си човекът, завладял сърцето ми...
Ти си човекът, пресушил сълзите ми...
С теб намира покой душата ми...
Всеки ден за тебе мисля и копнея...
Мечтая за нас...
Мечтая за теб...
Мечтая да си до мен…
... да те имам завинаги...

© Ирена Кузева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??