11.09.2006 г., 0:27 ч.

За теб... 

  Поезия
1003 0 3
Ти си човекът, завладял сърцето ми...
Ти си човекът, пресушил сълзите ми...
С теб намира покой душата ми...
Всеки ден за тебе мисля и копнея...
Мечтая за нас...
Мечтая за теб...
Мечтая да си до мен…
... да те имам завинаги...

© Ирена Кузева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??