11 dic 2006, 14:25

За теб 

  Poesía
768 0 5
В морето от лица аз търся теб.
Забрави ли ме в твоя край далечен, защо ми отреди така съдбата строга споменът по теб да бъде вечен? Да чуствам нежните ти ласки ръцете ти протегнати към мен очите - блеснали от щастие, да галят с поглед моето лице. Обичам да си спомням в тишината за топлотата и за нежния ти глас, обичам да мечтая в тъмнината за твоите прегръдки и целувки аз.

© Юлия Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??