11 дек. 2006 г., 14:25

За теб 

  Поэзия
762 0 5
В морето от лица аз търся теб.
Забрави ли ме в твоя край далечен, защо ми отреди така съдбата строга споменът по теб да бъде вечен? Да чуствам нежните ти ласки ръцете ти протегнати към мен очите - блеснали от щастие, да галят с поглед моето лице. Обичам да си спомням в тишината за топлотата и за нежния ти глас, обичам да мечтая в тъмнината за твоите прегръдки и целувки аз.

© Юлия Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??