12 nov 2008, 19:12

За тебе, човече 

  Poesía
425 0 1
За тебе, човече!

Малко човече
чувствам се вече.
Трудно е вече
да бъда далече.
Да бъда далече
от тебе, човече.
Любовта ми отрече,
сърце ми отвлече.
Спомен повлече,
за тебе, човече.
Черна дреха облече,
душа ми насече.
Едва ли скоро, човече,
в душата ми празниче
ще бъде вече.
Вечно пътниче
в безкрайно тунелче...
Благодаря ти, човече!!!

© Даниела Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??