18 ene 2016, 12:43

За всички, които работят без слънчева светлина 

  Poesía » Filosófica
368 0 0

Не виждам слънцето, а слънцето живот е!
Щом часовете ми минават в тъмнина,
дали денят на мислите ми роб е
или пък роб съм аз сама?

 

Не виждам слънцето, а слънцето е извор
на птича песен, блянове, мечти.
Светът мираж е, а денят измама
щом скрити сме от ярките лъчи
на радостта и светлината,
на топлата любов към пролетта.

Не виждам слънцето, а слънцето живот е
и дните ми минават в тъмнина.

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??